Kako smo pojeli najljući umak u Hrvatskoj!

Domagoj Jakopović Ribafish
Našu dugotrajnu suradnju s Goranom Vrabecom iz firme Volim Ljuto, nastavili smo i kada je otvorio dućan ljute hrane Spicy Days. Dapače, pridružili smo se Goranu i kolegi Darjanu Grilecu u kušanju umaka jakog 360.000 scovillea, na njihovom video blogu Spicy Talks!
Vidi originalni članak

Spicy Talks #2 feat. Ribafish

"Znamo, epizoda je poduža, ali degustirali smo 3 piva i 3 umaka. Probali smo najljući umak ikad i ako želite vidjeti kako je to izgledalo, obratite pozornost na 22. minutu! Ovaj put nam se pridružio Ribafish, urednik portala Gastro.hr.

Klub ljubitelja ljutine: Nađite srodan želudac!

Ono što smo degustirali bili su redom John Lemon by Visibaba Pivo, potom Crazy Bastard Sauce Jalapeno and Date, Baltazar by Pivovara i pivnica Medvedgrad, Orange pulp Habanero Pepper sauce by Marie Sharp's Habanero Sauce, novu Into The Rye IPA-u by Varionica i naposlijetku ono što nam je zadalo previše bolova koji su potrajali i do ranih jutarnjih sati - Da Bomb Ground Zero by Original Juan."

Špajza Ovo će boljeti: Ultimativna lista 5 najljućih papričica na svijetu

Kako je sve prošlo u prekrasnom butiku Spicy Days, pogledajte u videu, i oprostite zbog grubih riječi i gesta... stvarno je ljuto!

 

Posjeti Gastro.hr