Ljuta jela Pet ideja za ručak za one koji vole ljuto! Recepti za one koji vole dobru dozu ljutine! Recepti
opaki izazov Gordon Ramsay u suzama zbog ljutih krilaca Ako imate pola sata slobodnog vremena, pogledajte kako se Gordon Ramsay u suzama bori s ljutim krilcima. Špajza
Sumbarine predstavlja Ovo peče! “Ljuti” burger s preko 2.000.000 SHU U sklopu Ljutog mjeseca koji Submarine organizira u svojim restoranima s ekipom “Volim Ljuto”, osim novih ljutih umaka … Špajza
Beer groupie Pivo lavljeg srca (i ostale delicije) iz Šri Lanke Ne morate uvijek prevaliti nebrojene kilometre kako biste uživali u čarima egzotičnih krajeva. Neki put je dovoljno doć… Kolumne
OPG Grabar Josip Ljuta marmelada i ukiseljeni češnjak – jednostavno genijalno! Kada si u mlađoj dobi veseli te kad ti prijatelji donesu čokoladu, u srednjoj kad je tu neko vince ili viski, a kada do… Kolumne
ove subote... Svratite u "ljuti" Vintage Industrial Bar Vintage Industrial Bar ove se subote transformira u pravi raj za obožavatelje ljutog. Najave
mlado i ljuto Najava novih večera Klubova janjetine i ljutine! Drage dame, ako želite za vas voljena osoba sretna izvede na večeru za Valentinovo, pošaljite vi njega na večer ljubite… Najave
peče, ali fino Volimo ljuto: Započnite tjedan odličnim receptima Ljuta hrana vas može istinski usrećiti pa povremeno u ručak ubacite neku ljutu papričicu... Recepti
Fino pecka! Dva načina za kiseljenje ljutih papričica Danas ću Vam pisati o dva načina kiseljenja, jedan klasičan a jedan malo neobičnan jer je zapravo tipičan za Koreju a n… Kolumne
Ljuto do bola Kako smo pojeli najljući umak u Hrvatskoj! Našu dugotrajnu suradnju s Goranom Vrabecom iz firme Volim Ljuto, nastavili smo i kada je otvorio dućan ljute hrane Spi… Recenzije
Pečeee! Dnevnik jednog ljutomana – ljuta groznica Jeste li razmišljali zašto brand Volim Ljuto ima u ponudi preko 40 različitih ljutih proizvoda? Pričao bih o drugim bra… Kolumne
Izvedite muškarca! Nove večere Klubova ljubitelja ljutine i janjetine! Želite li razveseliti svoje omiljeno muško stvorenje koje teži ljutim i specijalitetima od janjetine - imamo dva sjajna… Najave
pazi, ljuto! Što učiniti ako ste pojeli preljutu hranu? Volite se tu i tamo počastiti nekim ljutim umakom ili ljutim papričicama pa poslije tog doslovce "gorite"? Imamo lijek … Špajza
Gastro.hr Umak od češnjaka za ozbiljne komade mesa Argentinski gurman Miguel Brascó tvrdi da riječ "chimichurri" potječe iz vremena kada su Britanci zatočeni nakon britan…