Najave 31. siječnja 2018.

Najava novih večera Klubova janjetine i ljutine!

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Drage dame, ako želite za vas voljena osoba sretna izvede na večeru za Valentinovo, pošaljite vi njega na večer ljubitelja janjetine i ljutine!

Klub ljubitelja janjetine predstavlja večeru "Mlađe je slađe"

Ni kod jedne namirnice te riječi ne dolaze više do izražaja kao kod mlade janjetine. Iz tog razloga smo za sljedeći Klub ljubitelja janjetine odabrali najmlađu i najslađu janjetinu koja će vam biti servirana u 5 sljedova...

1. SALATA S MLADOM VUČENOM JANJETINOM
(čupkani komadići mlade janjetine s tanko rezanim svježim povrćem, feta sirom, bučinim uljem, jabučnim octom i kus kusom)

2. MLADA LEŠADA
(kuhana mlada janjetina s pripadajućim povrćem)

3. YOUNGBURGER
(burger od mlade janjetine u domaćem pecivu s umakom od pečenog povrća i džemom od luka)

4. MLADA JANJETINA S RAŽNJA S MLADIM LUKOM I POLAMA KRUMPIRA
(sve jasno)

5. DESERTNI JANJEĆI ĆEVAPI
(ćevapi od mlade janjetine, umak od mladog kajmaka)

Petak 2. 2. u 20 sati, restoran Pod mirnim krovom, Fijanova 7. Da sve bude u revijalnom tonu i dalje se brine VIS Ružmarin. Cijena postojana, 190 kuna po osobi.

Živili i brk mastili!
Rezervacije na broj telefona 01/2316-269; rezervacije@pod-mirnim-krovom.com

Janjetina s pestom od metvice Guya Fierija | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


9. Druženje Kluba Ljubitelja Ljutine: Bistro Kaktus

Ovaj put mjesto druženja Kluba je Bistro Kaktus u Velikoj Gorici, a ručak koji je u planu je ovaj put u meksičkom stilu. Datum je 04.02. (nedjelja) u 14 h kako biste ostatak dana mogli dolaziti k sebi od hrane, a više informacija i prijave su na linku. Prošlo je neko vrijeme od prethodne večere zbog Adventa i popunjenosti raznih restorana, ali su nas ponovo uspjeli razočarati oni s kojima smo dogovorili večeru pa je zbog toga ova stigla nešto kasnije. Članovi su već rezervirali svoja mjesta, zbog toga svi imate priliku pridružiti nam se jer je ostalo još manje od 10 mjesta. Tako da savjetujemo da se što prije prijavite!
P.S. Dolaskom na druženje postajete i ljuti član Kluba bez dodatne nadoplate, s popustom jer je prva večera u godini!

 | Author: Facebook foto: Facebook

MENI
Na meniju vas čeka 3 slijeda, no ova večera osim hrane donosi i jedno piće po izboru (pivo ili sok) koje je uključeno u cijenu večere.
Večera započinje jelom koje je poznato svima – Chili con carne!
Nakon njega slijedi Burrito Machaca u kojem vas čekaju dvije tortilje omotane i presavinute oko pikantnog nadjeva te zatim zapečene na roštilju, punjene sirom, zelenom salatom, govedinom, kukuruzom, grahom, paprikom i chili umakom.
Zadnji specijalitet na druženju je Enchiladas Rojas u kojem su dvije nadjevene i narolane tortilje zapečene u pećnici, servirane na zelenoj salati, punjene sirom, zelenom salatom, mljevenom govedinom, grahom, kukuruzom i naravno, chilijem.

 | Author: Facebook foto: Facebook

U cijenu druženja je uračunata hrana i jedno piće (pivo ili sok) po izboru, ostala pića po želji plaćaju se dodatno, kao i inače

Bistro Kaktus, Kolodvorska 12, Velika Gorica, detalji na stranici Volim ljuto

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.