Najave 15. veljače 2017.

Nove večere Klubova ljubitelja ljutine i janjetine!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Želite li razveseliti svoje omiljeno muško stvorenje koje teži ljutim i specijalitetima od janjetine - imamo dva sjajna prijedloga!

Plenarna fašnička večera KLJJ

Prošlo je podosta vremena od prethodne sjednice Kluba, a sezona mlade janjetine u punom je jeku. Započnimo novu sezonu fašničkim dnevnim redom: 

1. Pašteta od janjećih plućica na kiselo
- i još domaći kruh za namazati istu
2. Bijela janjeća ragu juha
- baš janjetina u juhi
3. Janjeća sarma s pikantnim pireom od mrkve
- u kiselom zelju!
4. Pečena mlada janjetina s ražnja, pole krumpira
- luk i domaći kruh se podrazumjevaju
5. Fašničke krafne s ovčjom skutom
- štaub šećer inkl.

Budite slobodni maskirati se u što god želite samo nebudite ovce i ostavite ruke slobodne za glodanje!

Sve gore navedeno će se odigravati na dobro poznatoj lokaciji u restoranu Pod mirnim krovom, Fijanova 7 u petak 17. 02. 
PDV je novi, cijena stara... 190kn po osobi
Za nejestivi dio programa i ovaj put je zadužen VIS Ružmarin.

Živili i brk mastili!
Rezervacije na broj telefona 01/2316-269

Janjetina | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

4. Večera Kluba ljubitelja ljutine: Pivnica Mlinarica

Nakon male pauze, vraćamo se Klubu ljubitelja ljutine! Sljedeća večera održat će se 25.02.2017. u 19:00h u Pivnici Mlinarica, a za ostale detalje, iznenađenje i rezervaciju kliknite na gumb ispod. Broj mjesta je ograničen! 

Što je Večera kluba ljubitelja ljutine?

Klub ljubitelja ljutine je projekt u kojem želimo okupiti istinske ljubitelje chili papričica, ljutih umaka i sve hedoniste koji uživaju u intenzivnim okusima koje nudi svijet chili papričica. Projekt će se realizirati kroz druženja, edukacije i niz pogodnosti za članove kluba, a za ovaj put smo pripremili hedonističku večeru i druženje u Pivnici Mlinarica u Zagrebu. Uz to nudimo i degustacije svih Volim Ljuto proizvoda kao i prigodne poklone za sve koje će biti prisutni i, naravno, članske iskaznice (za one koji ih još nemaju) kako bi imali dokaz da ste ljubitelji vrhunske ljutine.

Pivnica Mlinarica

Mlinarica | Author: facebook foto: facebook

Mjesto je naše sljedeće večere. Ako niste čuli za ovo kultno mjesto na zagrebačkom gastro području, ovo je vjerojatno idealna prilika da iskusite sve njihove čari. Posebna zanimljivost Mlinarice je da proizvode vlastita piva koja ćete imati priliku probati na samoj večeri. Jedno od iznenađenja koje ćete moći okusiti na samoj večeri je ljuto pivo napravljeno isključivo povodom našeg druženja. 

Meni

Trenutno vam otkrivamo samo informaciju da se radi o švedskom stolu. Ne govorimo o stolu koji je kupljen u IKEA-i. Govimo o načinu serviranja hrane koji je iskušan na drugoj večeri u The Red Apple Pub-u i koji ste jako dobro prihvatili. Kroz tjedan ćemo fotografirati dio ponude i dodati u ovaj post. Možda vas fotke privuku više nego naše tvrdnje da je hrana odlična 

Datum i vrijeme

Subota, 25.02.2017. u 19:00h

Lokacija

Pivnica Mlinarica, Jandrićeva 35, Zagreb – lokacija na karti

Cijena

Cijena sudjelovanja je 150kn po osobi (PDV uključen) i plaća se u restoranu.

Što je uključeno u cijenu?

  • Buffet večera s jelima koja su pikantna i dobro se uklapaju s Volim Ljuto proizvodima. (ljutinu možete pojačati dodavanjem ljutih umaka ili drugih Volim Ljuto proizvoda):

  • Piće dobrodošlice

  • Članska iskaznica Kluba ljubitelja ljutine s kojom se možete ponositi, ali isto tako i ostavariti pogodnosti koje ćemo imati samo za članove kluba

  • Prigodni Volim Ljuto poklon

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.