Brza pileća jetrica u slanini

Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 25

Potrebno vam je

  • 6 kom jetra pileća
  • 12 kriška slanina suha, masna
  • mediteranske trave
  • sol
  • ulje suncokretovo

Priprema

  1. Operite jetrica i osušite ih kuhinjskim ručnikom. Začinite ih solju i mješavinom začina te ostavite da odstoje oko desetak minuta.
  2. Svaki komad omotajte dvjema kriškama slanine i učvrstite čačkalicama ili štapićima za ražnjiće.
  3. Ugrijte ulje u tavi. Pržite jetrica u slanini dok slanina ne počne dobivati boju. Ostavite ih da odstoje oko minutu na kuhinjskom ručniku kako bi se ocijedio višak masnoće.

Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr