gastro postao
Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 25
Potrebno vam je
- 6 kom jetra pileća
- 12 kriška slanina suha, masna
- mediteranske trave
- sol
- ulje suncokretovo
Priprema
- Operite jetrica i osušite ih kuhinjskim ručnikom. Začinite ih solju i mješavinom začina te ostavite da odstoje oko desetak minuta.
- Svaki komad omotajte dvjema kriškama slanine i učvrstite čačkalicama ili štapićima za ražnjiće.
- Ugrijte ulje u tavi. Pržite jetrica u slanini dok slanina ne počne dobivati boju. Ostavite ih da odstoje oko minutu na kuhinjskom ručniku kako bi se ocijedio višak masnoće.
Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju
Izvor Skuhatćute