Doručak, ručak, večera: S fritattom ne možete pogriješiti

Thinkstock
S jajima i povrćem dobit ćete cjelovit i ukusan obrok
Vidi originalni članak

Fritatte su odlične za iskorištavanje svježeg povrća kojeg god poželite, a možete ih uživati za doručak, ručak ili večeru. Brze, fine i hranjive odličan su izbor za sve prezaposlene.

Gotove za petnaestak minuta uz malo sjeckanja povrća, ekspresno su riješenje za gladne.

 

Stvarno dobar tek! Ultimativna ljetna frittata - s tikvicama i biljem

 

 

Potrebno vam je:

  • 4 velika jaja
  • sol
  • 1 rajčica
  • paprika
  • vlasac, peršin
  • sir

 

Za bilo koje doba dana: Frittata od patlidžana i kobasica

 

 

 

Priprema:

  1. Umjesto klasičnog pečenja na zagrijanom ulju, ispecite fritattu u pećnici. Zagrijte ju na 200 stupnjeva, namastite kalup.
  2. U posudi izmutite jaja i sol, dodajte sjeckano povrće i sve sastojke.
  3. Pecite 15 minuta, ohladite još pet i uživajte.
Posjeti Gastro.hr