Recepti 29. srpnja 2018.

Doručak, ručak, večera: S fritattom ne možete pogriješiti

Fritatta
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
S jajima i povrćem dobit ćete cjelovit i ukusan obrok

Fritatte su odlične za iskorištavanje svježeg povrća kojeg god poželite, a možete ih uživati za doručak, ručak ili večeru. Brze, fine i hranjive odličan su izbor za sve prezaposlene.

Gotove za petnaestak minuta uz malo sjeckanja povrća, ekspresno su riješenje za gladne.

 

Možda vas zanima... Ultimativna ljetna frittata - s tikvicama i biljem Recepti

 

 

Potrebno vam je:

  • 4 velika jaja
  • sol
  • 1 rajčica
  • paprika
  • vlasac, peršin
  • sir

 

Frittata Možda vas zanima... Za bilo koje doba dana: Frittata od patlidžana i kobasica None

 

 

 

Priprema:

  1. Umjesto klasičnog pečenja na zagrijanom ulju, ispecite fritattu u pećnici. Zagrijte ju na 200 stupnjeva, namastite kalup.
  2. U posudi izmutite jaja i sol, dodajte sjeckano povrće i sve sastojke.
  3. Pecite 15 minuta, ohladite još pet i uživajte.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.