Dvopek s jetricom

Slasni zalogajčići koje moraju isprobati svi ljubitelji jetrice
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 129

Potrebno vam je

  • 160 g jetra pileća
  • 4 filet inćun
  • 0.50 režanj češnjak
  • 40 g maslac, slani
  • 2 žlica koncentrat kokošje juhe
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • dvopek

Priprema

  1. Prvo očistite i nasjeckajte jetricu na male komade. Možete upotrijebiti i teleću jetricu.
  2. Sameljite češnjak i popržite ga na tavi sa 40 g maslaca i jetricom. Sve izmiksajte i pomiješajte s propasiranim filetima inćuna.
  3. Smjesu ponovno stavite u tavu, dodajte mrvice, 2 žlice koncentrata juhe (može i suho bijelo vino), sol i papar. Prokuhajte 5 min, zatim čekajte da se ohladi.
  4. Dobivenu smjesu namažite na dvopek.
Posjeti Gastro.hr