gastro postao
                                            
                                        
                                    Slasni zalogajčići koje moraju isprobati svi ljubitelji jetrice
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 129
Potrebno vam je
- 160 g jetra pileća
 - 4 filet inćun
 - 0.50 režanj češnjak
 - 40 g maslac, slani
 - 2 žlica koncentrat kokošje juhe
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - dvopek
 
Priprema
- Prvo očistite i nasjeckajte jetricu na male komade. Možete upotrijebiti i teleću jetricu.
 - Sameljite češnjak i popržite ga na tavi sa 40 g maslaca i jetricom. Sve izmiksajte i pomiješajte s propasiranim filetima inćuna.
 - Smjesu ponovno stavite u tavu, dodajte mrvice, 2 žlice koncentrata juhe (može i suho bijelo vino), sol i papar. Prokuhajte 5 min, zatim čekajte da se ohladi.
 - Dobivenu smjesu namažite na dvopek.