gastro postao
Slasni zalogajčići koje moraju isprobati svi ljubitelji jetrice
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 129
Potrebno vam je
- 160 g jetra pileća
- 4 filet inćun
- 0.50 režanj češnjak
- 40 g maslac, slani
- 2 žlica koncentrat kokošje juhe
- sol
- svježe mljeveni papar
- dvopek
Priprema
- Prvo očistite i nasjeckajte jetricu na male komade. Možete upotrijebiti i teleću jetricu.
- Sameljite češnjak i popržite ga na tavi sa 40 g maslaca i jetricom. Sve izmiksajte i pomiješajte s propasiranim filetima inćuna.
- Smjesu ponovno stavite u tavu, dodajte mrvice, 2 žlice koncentrata juhe (može i suho bijelo vino), sol i papar. Prokuhajte 5 min, zatim čekajte da se ohladi.
- Dobivenu smjesu namažite na dvopek.