okusi tradicije PAŠTICADA: Omiljeno blagdansko jelo Pašticada je najpoznatije i najtradicionalnije jelo koje asocira na Dalmaciju, a u nastavku donosimo recept koji mnogi … 30' 140' 10 Recepti
na žlicu Ukusno i hranjivo zimsko varivo... s tajnim sastojkom! Čim se sunce sakrije i malo zahladi posežemo za toplim i hranjivim jelima na žlicu. Baš takvo je i ovo zimsko varivo pu… Recepti
Slasno... Pileće okruglice u umaku od vrhnja i sira Savršeno mekane okruglice u neodoljivom kremastom umaku popravit će svako raspoloženje! Recepti
Savjeti stručnjaka Mala škola kuhanja: Nauči pirjati i pripremi pivski gulaš! U suradnji sa Staropramen pivom donosimo malu školu pripreme mesa s našim Gastrolovcima. Blogerica Andrea Cukrov naučit… Recepti
Fino i brzo Poznati okusi: Pirjani kiseli kupus sa slaninom Pirjani kupus jedan je od onih starinskih recepata kojima se uvijek rado vraćamo, a u kombinaciji s finim pečenim kobas… Recepti
jedimo lokalno Samoborski kotlet: Povratak ukusnoj tradiciji Naučite pripremati samoborske kotlete po savjetu popularnog chefa Branka Ognjenovića Recepti
Zatrebat će! Kakvo otkriće: Pirjanje luka na posve drugačiji način Pirjanje luka jedan je od glavnih dijelova kod pripreme složenijih jela. Donosimo sjajan trik koji će vam olakšati posa… Špajza
made in uk Recept dana: Pastirska pita s janjetinom Danas vam predstavljamo recept Marija Čepeka za pitu s janjetinom koja korijene vuče iz Velike Britanije Recepti
Okusi koje volimo Danas kuhamo: Slasne meksičke enchilade Meksičke okuse zamotajte u tortilje, a zatim sve zapecite u pećnici s dobrom dozom sira. Užitak zagarantiran! Recepti
Jednostavno i brzo Nakon vikenda: Pita od krumpira s timijanom Rustikalno jelo od povrća možete servirati kao prilog ili zasebno kao slanu poslasticu nakon prekrcanog vikenda Recepti
okusi azije Pilav: Sjajna orijentalna inačica rižota Recept za orijentalno jelo koje ima velikuh poveznica s našim klasičnim rižotom, ali i par zanimljivih dodataka Recepti
Za prste polizati Složenac od mljevenog mesa s keljom i batatom Sjajan sezonski složenac idealna je ideja za brzinski ručak tijekom tjedna. Recepti
kakva ideja! Sarma iz pećnice: Samo za odlikaše! S dobitnom kombinacijom se baš i ne treba previše igrati, ali isprobajte sarmu na malo drugačiji način Recepti
Lagano ponedjeljkom Ukusna i slasna palenta u umaku od gljiva Poslužite palentu s umakom od gljiva kao prilog piletini ili telećem šniclu Recepti