Filet od brancina na špagetima od tikvica

Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1021

Potrebno vam je

  • 4 kom brancin
  • 250 kcal margarin, slani (bilj.+živ.masti )
  • 100 g masline, crne
  • 400 g tikvice, zelene
  • 1 kom limun
  • sol

Priprema

  1. Očistite i filetirajte brancine. Filete posolite i popržite s obje strane.
  2. Tikvice narežite na dugačke tanke špagete i lagano ih popržite na tekućem margarinu (0,05 l), pazeći da ostanu “al dente”. Posolite i popaprite.
  3. Omegol margarin (200 g) pjenasto izmiješajte, dodajte sitno nasjeckane crne masline, malo soli i papra.

Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama

Izvor Branko Ognjenovića

Posjeti Gastro.hr