Recepti 13. listopada 2014.

Filet od brancina na špagetima od tikvica

gastro postao gastro.24sata.hr
Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1021

Potrebno vam je

  • 4 kom brancin
  • 250 kcal margarin, slani (bilj.+živ.masti )
  • 100 g masline, crne
  • 400 g tikvice, zelene
  • 1 kom limun
  • sol

Priprema

  1. Očistite i filetirajte brancine. Filete posolite i popržite s obje strane.
  2. Tikvice narežite na dugačke tanke špagete i lagano ih popržite na tekućem margarinu (0,05 l), pazeći da ostanu “al dente”. Posolite i popaprite.
  3. Omegol margarin (200 g) pjenasto izmiješajte, dodajte sitno nasjeckane crne masline, malo soli i papra.

Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama

Izvor Branko Ognjenovića

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.