gastro postao
Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1021
Potrebno vam je
- 4 kom brancin
- 250 kcal margarin, slani (bilj.+živ.masti )
- 100 g masline, crne
- 400 g tikvice, zelene
- 1 kom limun
- sol
Priprema
- Očistite i filetirajte brancine. Filete posolite i popržite s obje strane.
- Tikvice narežite na dugačke tanke špagete i lagano ih popržite na tekućem margarinu (0,05 l), pazeći da ostanu “al dente”. Posolite i popaprite.
- Omegol margarin (200 g) pjenasto izmiješajte, dodajte sitno nasjeckane crne masline, malo soli i papra.
Popržite brancin i tikvice i dodajte im margarin pomiješan s maslinama
Izvor Branko Ognjenovića