Gastrolovci će održati školicu pripreme mesa

SHUTTERSTOCK Priprema odrezaka na grill tavi
Najavljujemo praktičnu školicu naših Gastrolovaca, koji će predstaviti različite tehnike pripreme mesa
Vidi originalni članak

Ako obožavaš meso, ali tvoje poznavanje tehnika pripreme nije najbolje, razveselit će te vijest o edukativnom sadržaju koji pripremaju poznati gastro blogeri - Gastrolovci. Naime, na portalu missGASTRO te uskoro očekuje specijal s video receptima, koji će uključivati četiri česte tehnike pripreme mesa te niz praktičnih savjeta.

Vedran Bošković (Začinjeno s ljubavlju), Darko Debić (Samo jedan griz), Andrea Cukrov (Cukar) i Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori) provest će te kroz pripremu steaka na grill tavi, sporo pečene svinjetine, lungića u komadu te pivskog gulaša s junetinom. Na tebi je samo da pripremiš tavicu, vatrostalnu posudu, upališ pećnicu - i testiraš različite tehnike te nove recepte naših Gastrolovaca. 

Opće je poznato kako su ukusni i tehnički savršeno pripremljeni komadi mesa dobar spoj sa čašom rashlađenog piva. Gastrolovci će, stoga, svoja jela servirati uz Staropramen pivo. Kuhanje možeš pratiti u srijedu, 17. studenog, od 18 sati na Instagram profilu portala missGASTRO, a nakon toga ćeš sve naučeno moći ponoviti kroz video recepte i edukativne članke. 

 

Staropramen izazov Malo obiteljsko druženje uz pulled pork sendviče

 

Dobra je vijest da u suradnji sa Staropramenom organiziramo i radionicu za naše čitatelje. Održat će se 30. studenog, a vodit će je Andrea Cukrov, jedna od najdugovječnijih hrvatskih blogerica i pobjednica Gastro zvijezde 2020. godine. Prijave za sudjelovanje na kulinarskoj radionici kreću nakon 17. studenog. Za sve informacije prati portal missGASTRO!

Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND

Posjeti Gastro.hr