Ako obožavaš meso, ali tvoje poznavanje tehnika pripreme nije najbolje, razveselit će te vijest o edukativnom sadržaju koji pripremaju poznati gastro blogeri - Gastrolovci. Naime, na portalu missGASTRO te uskoro očekuje specijal s video receptima, koji će uključivati četiri česte tehnike pripreme mesa te niz praktičnih savjeta.
Vedran Bošković (Začinjeno s ljubavlju), Darko Debić (Samo jedan griz), Andrea Cukrov (Cukar) i Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori) provest će te kroz pripremu steaka na grill tavi, sporo pečene svinjetine, lungića u komadu te pivskog gulaša s junetinom. Na tebi je samo da pripremiš tavicu, vatrostalnu posudu, upališ pećnicu - i testiraš različite tehnike te nove recepte naših Gastrolovaca.
Opće je poznato kako su ukusni i tehnički savršeno pripremljeni komadi mesa dobar spoj sa čašom rashlađenog piva. Gastrolovci će, stoga, svoja jela servirati uz Staropramen pivo. Kuhanje možeš pratiti u srijedu, 17. studenog, od 18 sati na Instagram profilu portala missGASTRO, a nakon toga ćeš sve naučeno moći ponoviti kroz video recepte i edukativne članke.
Dobra je vijest da u suradnji sa Staropramenom organiziramo i radionicu za naše čitatelje. Održat će se 30. studenog, a vodit će je Andrea Cukrov, jedna od najdugovječnijih hrvatskih blogerica i pobjednica Gastro zvijezde 2020. godine. Prijave za sudjelovanje na kulinarskoj radionici kreću nakon 17. studenog. Za sve informacije prati portal missGASTRO!
Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND