Recepti Mala škola kuhanja: Kako pripremiti mesna jela 17. studenoga 2021.

Gastrolovci će održati školicu pripreme mesa

Priprema odrezaka na grill tavi foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Najavljujemo praktičnu školicu naših Gastrolovaca, koji će predstaviti različite tehnike pripreme mesa

Ako obožavaš meso, ali tvoje poznavanje tehnika pripreme nije najbolje, razveselit će te vijest o edukativnom sadržaju koji pripremaju poznati gastro blogeri - Gastrolovci. Naime, na portalu missGASTRO te uskoro očekuje specijal s video receptima, koji će uključivati četiri česte tehnike pripreme mesa te niz praktičnih savjeta.

Vedran Bošković (Začinjeno s ljubavlju), Darko Debić (Samo jedan griz), Andrea Cukrov (Cukar) i Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori) provest će te kroz pripremu steaka na grill tavi, sporo pečene svinjetine, lungića u komadu te pivskog gulaša s junetinom. Na tebi je samo da pripremiš tavicu, vatrostalnu posudu, upališ pećnicu - i testiraš različite tehnike te nove recepte naših Gastrolovaca. 

zagoreno meso | Author: SHUTTERSTOCK Sporo pečena svinjetina; foto: foto: SHUTTERSTOCK

Opće je poznato kako su ukusni i tehnički savršeno pripremljeni komadi mesa dobar spoj sa čašom rashlađenog piva. Gastrolovci će, stoga, svoja jela servirati uz Staropramen pivo. Kuhanje možeš pratiti u srijedu, 17. studenog, od 18 sati na Instagram profilu portala missGASTRO, a nakon toga ćeš sve naučeno moći ponoviti kroz video recepte i edukativne članke. 

 

Možda vas zanima... Malo obiteljsko druženje uz pulled pork sendviče Recepti

 

Dobra je vijest da u suradnji sa Staropramenom organiziramo i radionicu za naše čitatelje. Održat će se 30. studenog, a vodit će je Andrea Cukrov, jedna od najdugovječnijih hrvatskih blogerica i pobjednica Gastro zvijezde 2020. godine. Prijave za sudjelovanje na kulinarskoj radionici kreću nakon 17. studenog. Za sve informacije prati portal missGASTRO!

Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.