Marenda i pol: Tjestenina s pancetom i pastrnjakom

Screenshot
Simpatični talijanski chef Gennaro Contaldo podijelio je svoj recept za tjesteninu s pastrnjakom i pancetom.
Vidi originalni članak

Budući da je koristio svježu tjesteninu koja se zaista brzo skuha, jelo je pripremio u nekoliko minuta, a puno više vremena neće trebati ni vama.

 

POGLEDAJTE VIDEO! Julietta: Jamiejeva i Gennarova Margherita

 

Uz pastrnjak, pancetu pripremite i maslac, čili, parmezan, luk, timijan i sol. Gennaro je najprije na zagrijanu tavicu stavio komad maslaca, a zatim ubacio nasjeckani luk, pancetu i pastrnjak. Začinio je i pustio da se kuha tri minute. Za to je vrijeme u kipuću vodu stavio svježe rezance, a malo vode od kuhanja dodao je i u tavicu. Pomiješao je sastojke i završio s nezaobilaznim parmezanom.

Gennaro svaki korak opisuje u videu, a nepoznavanje engleskog jezika vam neće predstavljati problem jer je u pitanju vrlo lagan recept. Obavezno pogledajte jer savjetuje kako narezati pastrnjak, luk i pancetu te kojim bi ih redoslijedom trebali dodati u tavu.

Dobar tek!

 

Posjeti Gastro.hr