La Vie Shobaine Zapečene palačinke punjene blitvom i svježim sirom Napravi palačinke od heljdinog brašna, napuni ih sirom, blitvom i pancetom pa ih kratko zapeci u pećnici 25' 45' 4 Recepti
slasna i zdrava zima Topla salata s pancetom, batatom i prokulicama Ova topla salata oduševit će tvoje okusne pupoljke, a u njoj možeš iskoristiti i ostatke božićnog ručka 28' 20' 4 Recepti
Jesen na tanjuru SUPER RUČAK Tjestenina s bučom i pancetom Tjestenina s okusima jeseni po receptu talijanskog chefa Gennara Contalda 12' 25' 4 Recepti
Omiljena salata Malo drugačija panzanella - s prženom slaninom i šljivama Otkrij neodoljivi spoj grilanih šljiva, hrskave pržene slanine i kremastog kozjeg sira u tradicionalnoj talijanskoj pan… 15' 30' 4 Recepti
top 10 BIRAJ I UŽIVAJ: Najboljih 10 jela od krumpira Tražiš nove ideje za recepte od krumpira? Donosimo popis top 10 slasnih recepata od krumpira kojima je uistinu teško od… Recepti
za dobro jutro! Kremasta kajgana za ljubitelje pancete Čini nam se da je kajgana podcijenjena u odnosu na, primjerice, poširana jaja, omlet ili fritatu. Ovaj recept vratit će… Recepti
SUPER DORUČAK Kajgana u posve novom ruhu - iz pećnice Samo tri sastojka dijele vas od odličnog doručka kojeg možete jesti nekoliko dana. Recepti
Za ručak ili večeru Isprobaj tri brza i slasna jela s pancetom Slasna jela sa pancetom u kojima će uživati sva osjetila i svi članovi obitelji… Recepti
odlične vijesti iz eu Dalmatinska panceta i pečenica nose europsku oznaku zemljopisnog podrijetla Dalmatinska panceta i Dalmatinska pečenica od danas su nositeljice europske zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla. Najave
Nešto slatko by Katarina Domaći njoki od batata u umaku od vrganja i pancete Najbolji krumpir je slatki krumpir pa ti je zato naša kolumnistica Katarina pripremila recept za njoke od batata. Kolumne
Trikovi i savjeti Što ti sve treba za savršeno hrskavu slaninu? Hrskava, ali ne previše, mesnata, a opet slasna. Savršenu slaninu za doručak dobit ćeš ako paziš i na teksturu i na oku… Špajza
Mljac! Tjestenina s gljivama i pancetom se ne odbija Iskoristi bogatu ponudu gljiva na tržnicama i napravi ovu tjesteninu u kojem će uživati sva osjetila i svi članovi obit… Recepti
PASTA LA VISTA Talijanski chef otkrio tajnu savršene carbonare Chef Massimo Bianchi otkrio je tajnu savršene karbonare, a sve što će ti trebati jest pet sastojaka. Špajza