Recepti 17. prosinca 2021.

Isprobaj tri brza i slasna jela s pancetom

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Slasna jela sa pancetom u kojima će uživati sva osjetila i svi članovi obitelji…

Panceta - namirnica u kojoj možemo uživati na bezbroj različitih načina. Komadićima slanine obogaćujemo variva, sarme i različite umake, a volimo ju i omatati oko povrća i mesa. Isprobaj ukusna i brza jela u kojima panceta ima glavnu riječ.

  • Topla salata sa pancetom, prokulicama i batatom

Topla salata obogaćena slaninom oduševit će tvoje okusne pupoljke. Odlična je kao predjelo ili kao glavno jelo, a može poslužiti i kao večera. Priprema je jednostavna, a jednom kada ju isprobaš stalno ćeš joj se vraćati!

 

Možda vas zanima... Kompletan obrok - topla salata s pancetom, batatom i prokulicama Recepti

 

  • Rižoto s radičem i pancetom

Laura Roman s bloga La vie Shobaine pripremila je recept za ovaj slastan rižoto s radičem i slaninom. Ovaj rižoto od radiča malo je drugačiji budući da za njegovu pripremu koristimo integralnu crvenu rižu. U rižotu se uz radič stavljaju i sušene rajčice, panceta i mladi luk. Rezultat je jednostavan i ukusan obrok kojeg možeš vrlo brzo pripremiti. 

 

Možda vas zanima... Slastan rižoto s radičem i pancetom Kolumne

 

  • Slasne rolice s pancetom i parmezanom

Ako imaš kupovno lisnato koje stoji i čeka svoju priliku, iskoristi ga za pripremu fine i zasitne večere. Rolice s parmezanom i pancetom odličan su izbor za filmske večeri, druženje uz društvene igre ili opuštanje nakon dugog radnog dana. Brzo su gotove, a priprema je jednostavna!

 

Možda vas zanima... Mali gušti: Rolice s pancetom i parmezanom Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.