gastro postao
Samo tri sastojka dijele vas od odličnog doručka kojeg možete jesti nekoliko dana.
Ako volite doručkovati jaja, ovaj recept će vas oduševiti. Riječ je o kajgani iz pećnice, gotovoj za 15 minuta, koju možete držati u hladnjaku do 5 dana.
Možete dodati i mnoštvo drugih ukusnih namirnica, poput cherry rajčica, špinata, feta sira, paprike i čili papričica, svježeg peršina, ribanog sira ili pak komadiće pancete.
Sastojci:
- 12 jaja
- Žličica soli
- Pola žličice papra
Priprema:
- Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva.
- Pripremite posudu za pečenje manjih dimenzija, a dobar je izbor ona u kojoj pečete browniese.
- Dobro umutite jaja sa soli i paprom i ulijte u posudu za pečenje. Dodajte narezane dodatke i pecite 15 minuta.
Narežite jaja na kocke i višak spremite u hladnjak. Uživajte u odličnom doručku cijeli radni tjedan!