Recepti 7403 prikaza 17. kolovoza 2017.

Kajgana u posve novom ruhu - iz pećnice

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Samo tri sastojka dijele vas od odličnog doručka kojeg možete jesti nekoliko dana.

Ako volite doručkovati jaja, ovaj recept će vas oduševiti. Riječ je o kajgani iz pećnice, gotovoj za 15 minuta, koju možete držati u hladnjaku do 5 dana. 

Možete dodati i mnoštvo drugih ukusnih namirnica, poput  cherry rajčica, špinata, feta sira, paprike i čili papričica, svježeg peršina, ribanog sira ili pak komadiće pancete. 

 

Možda vas zanima... Jaja na tisuću načina - novo ruho omiljenog doručka Špajza

 

Sastojci:

  • 12 jaja
  • Žličica soli
  • Pola žličice papra

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva.
  2. Pripremite posudu za pečenje manjih dimenzija, a dobar je izbor ona u kojoj pečete browniese.
  3. Dobro umutite jaja sa soli i paprom i ulijte u posudu za pečenje. Dodajte narezane dodatke i pecite 15 minuta.

 

Možda vas zanima... Kremasta kajgana legendarnog Gordona Ramsayja Špajza

 

Narežite jaja na kocke i višak spremite u hladnjak. Uživajte u odličnom doručku cijeli radni tjedan!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.