Špajza Najbolja ljetna osvježenja! 7618 prikaza 07. svibnja 2019.

Kremasta kajgana legendarnog Gordona Ramsayja

Keith Mayhew/IPA/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Većina nas je gastro avanturu započela tvrdo kuhanim jajima i uvjereni smo da smo dosad već usavršili različite tehnike pripreme. Video Gordona Ramsayja će vas razuvjeriti.

Popularni chef je za sudionike tekuće sezone Masterchefa u SAD-u pripremio kratki tečaj pripreme kajgane. Nekoliko jednostavnih koraka vodi vas do najkremastijih jaja koje ste ikad jeli.

 

Kajgana Možda vas zanima... Kratki tečaj: Napravite tri vrste kajgane! Špajza


Jaja iz hladnjaka direktno ubacite u tavicu s maslacem. Dovoljne su tek tri minute, a presudno je da kuhate 30 sekundi na vatri, a nakon toga nakratko maknete i miješate. Ponovite taj postupak tri puta, pred sam kraj začinite i dodajte žlicu kiselog vrhnja. 

Pogledajte u videu detaljan postupak i naučite uz Ramsayja kako pravi chefovi serviraju kajganu.

 

 

Uživajte u doručku. Dobar tek!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.