Nutritivne bombe
Pronađeno 42 rezultata za tag „
kajgana
”
umami doručak
Tajni dodatak koji će tvoju kajganu učiniti neodoljivom
Sljedeći put kad ćeš pripremati doručak, sjeti se soja umaka – jer baš ta mala promjena može učiniti tvoju kajganu neza…
omiljena namirnica
Zavrti jaje na stolu i doznat ćeš je li kuhano ili sirovo
Donosimo zanimljive činjenice o jajima, namirnici bez koje nema brojnih slanih jela, ali ni omiljenih deserata...
Doručak šampiona
Imamo 4 ideje za ukusan doručak s jajima!
Predlažemo da vikend rezerviraš za jaja i uživanje u slasnom (i zasitnom) doručku
za dobro jutro!
Kremasta kajgana za ljubitelje pancete
Čini nam se da je kajgana podcijenjena u odnosu na, primjerice, poširana jaja, omlet ili fritatu. Ovaj recept vratit će…
razbij ih nježno
Pali mikrovalku, peci jaja! 5 trikova za bržu pripremu
Ispeći jaja je jednostavno, a još jednostavnije može biti pripremiš li ih u mikrovalnoj pećnici. Uz kajganu iz mikroval…
DOBRO JUTRO!
Slasni džepići punjeni kajganom i hrskavom slaninom
Za doručak se počasti krušnim džepićima punjenim kremastom kajganom i slaninom
ne može bolje
Kajgana na meksički i vikend može početi uz prave začine
Ako pripremiš ovu ljutkastu kajganu za doručak vikendom (jer znamo da inače ne stigneš), dan će ti početi uz prave zači…
SUPER DORUČAK
Kajgana u posve novom ruhu - iz pećnice
Samo tri sastojka dijele vas od odličnog doručka kojeg možete jesti nekoliko dana.
brzo i jednostavno
To se zove doručak: Kremasta kajgana sa sirom
Započni dan finom i mirisnom kajganom sa sirom i svježim začinima...
Tips & Tricks
Ljubitelji jaja moraju naučiti osnove. Imamo šalabahter...
Saznaj trikove pomoću kojih ćeš procijeniti jesu li jaja svježa, koliko ih trebaš kuhati te koje su tajne najkremastije…
Tips & Tricks
Chefovi savjetuju: Osam trikova za pripremu jaja
Uz pomoć jednostavnih trikova profesionalnih kuhara pripremi nafiniju kajganu i instagramično poširano jaje
pazi ovo!
Kremasta kajgana legendarnog Gordona Ramsayja
Većina nas je gastro avanturu započela tvrdo kuhanim jajima i uvjereni smo da smo dosad već usavršili različite tehnike…
Mljac!