gastro postao
Ako ste ljubitelj verzija pohanog kruha koje uključuju slaninu, nakon ovog ćete se recepta predomisliti.
Za samo pet minuta pripremit ćete neodoljivi sendvič koji možete poslužiti i uz kavu i uz voćni sok. Recept je dovoljan za dvije ukusne polovice, ali ga prilagodite svom apetitu ili pak broju ljudi koje ste pozvali na doručak ili brunch.
Servirajte ga uz malo šećera u prahu ili prelijte žlicom meda, a odličan je i u kombinaciji sa slatkastim sirupima.
Sastojci:
- 1 jaje
- ½ žličice ekstrakta vanilije
- 2 žlice kikiriki maslaca
- 2 šnite kruha
- 1 mala banana
- 2 žlice maslaca
Priprema:
- Premažite svaku šnitu kruha sa žlicom maslaca od kikirikija. Narežite bananu na kolutiće i poslažite ih na jednu šnitu i prekrijte drugom.
- Izmiksajte jaja s vanilijom i u smjesu umočite sendvič s obje strane.
- Otopite maslac na tavici i položite kruh. Pecite s obje strane dok ne poprimi primamljivu smeđu boju i servirajte toplo.
Želimo vam ugodan početak dana.