Goveđa pisanica na rikuli

Prepustite se čarima najsočnijeg djela goveđeg mesa i uživajte
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 574

Potrebno vam je

  • 800 g govedina, mršava
  • 200 g rukola
  • 0.10 l ulje maslinovo
  • 0.50 dl aceto balsamico
  • 80 g grana padano
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Goveđu pisanicu posolite, popaprite i ispecite na roštilju s obje strana. Morate paziti da je ne prepečete.
  2. Gotovu narežite i složite na rikulu koju ste začinili solju, maslinovim uljem, paprom i acetom balsamicom.
  3. Na kraju sve pospite razmrvljenim sirom parmezanom (Grana padanom)

Izvor "Uskrsna kuharica", Večernji list

Posjeti Gastro.hr