Jednostavna salata s inćunima

Pripremite ovu ukusnu salatu s rajčicama, rikolom i inćunima za brzinski obrok
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 6

Potrebno vam je

  • 200 g rajčice, cherry
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • aceto balsamico
  • 1 kom kuhano jaje
  • 1 šalica rukola
  • 1 žlica kapari
  • 6 kom inćun, konzervirani
  • peršin, list

Priprema

  1. Rikolu oprati, posušiti i naslagati na tanjur.
  2. Rajčice prepoloviti ili narezati na četvrtine ako su veće te dodati na rikolu. Posipati maslinovim uljem i octom.
  3. Dodati razmrvljeno kuhano jaje i kapare, prethodno isprane pod vodom.
  4. Zatim dodati filete inćuna, koji se po želji mogu usitniti.
  5. Sve posipati usitnjenim peršinom.
Posjeti Gastro.hr