gastro postao
Pripremite ovu ukusnu salatu s rajčicama, rikolom i inćunima za brzinski obrok
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 6
Potrebno vam je
- 200 g rajčice, cherry
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- aceto balsamico
- 1 kom kuhano jaje
- 1 šalica rukola
- 1 žlica kapari
- 6 kom inćun, konzervirani
- peršin, list
Priprema
- Rikolu oprati, posušiti i naslagati na tanjur.
- Rajčice prepoloviti ili narezati na četvrtine ako su veće te dodati na rikolu. Posipati maslinovim uljem i octom.
- Dodati razmrvljeno kuhano jaje i kapare, prethodno isprane pod vodom.
- Zatim dodati filete inćuna, koji se po želji mogu usitniti.
- Sve posipati usitnjenim peršinom.