Juneći odrezak i povrće s grilla savršen su spoj

Thinkstock
Ako volite povrće s roštilja, ovaj je recept za vas
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 4

Potrebno vam je

  • 5 filet junetina 
  • 1 prstohvat papar u zrnu
  • 1 kom patlidžan
  • 2 kom rajčica, crvena
  • sol
  • ulje, biljno
  • salata,kristal

Priprema

  1. U meso utrljajte ulje. Pripremite roštilj pa pržite meso oko pet minuta sa svake strane, ovisno o debljini. Narežite patlidžan na ploške i posolite pa prelijte uljem.
  2. Stavite na roštilj i pržite nekoliko minuta sa svake strane. Poslužite s nasjeckanim rajčicama, a meso pospite zrnima papra. Dodajte još i listove salate te posolite.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr