Juneći odrezak i povrće s grilla savršen su spoj
Ako volite povrće s roštilja, ovaj je recept za vas
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 4
Potrebno vam je
- 5 filet junetina
- 1 prstohvat papar u zrnu
- 1 kom patlidžan
- 2 kom rajčica, crvena
- sol
- ulje, biljno
- salata,kristal
Priprema
- U meso utrljajte ulje. Pripremite roštilj pa pržite meso oko pet minuta sa svake strane, ovisno o debljini. Narežite patlidžan na ploške i posolite pa prelijte uljem.
- Stavite na roštilj i pržite nekoliko minuta sa svake strane. Poslužite s nasjeckanim rajčicama, a meso pospite zrnima papra. Dodajte još i listove salate te posolite.
Izvor Skuhatćute
#grill
#roštilj
#povrće
#odrezak
#jesen
#jelo od mesa
#glavno jelo
#ručak
#večera
#ljeto
#niskokaloricna prehrana