Maslac s brandyjem po receptu Marry Berry

Stockfood
U kući Marry Berry čak ni maslac nije standardan. Otkrij kako priprema svoju omiljenu blagdansku verziju.
Vidi originalni članak

Ako si od onih koji za blagdane zaista žele poslužiti niz bogatih i promišljenih jela, počni s malim iznenađenjima već tijekom doručka. Posluži kremasti namaz od maslaca s brandyjem ili konjakom i počasti najdraže neobičnom, slatkastom kombinacijom.

Marry Berry predlaže da ostatak iskoristiš kao nadjev za muffine ili biskvit.

 

hedonizam Palačinke suzette - slasna verzija za posebne prilike

 

Sastojci:

  • 110 g omekšalog maslaca
  • 85 g muscovado šećera
  • 85 g šećera u prahu
  • 3 žlice brandyja ili konjaka

Priprema:

  1. Maslac dobro izradi drvenom žlicom ili mutilicom. Možeš koristiti i multipraktik.
  2. Prosij šećer u prahu i dodaj ga u maslac, zajedno s muscovado šećerom.
  3. Miksaj dok smjesa ne postane glatka, a potom ulij brandy ili konjak. Ako primijetiš da si ulila previše, dodaj još malo šećera u prahu.
  4. Premjesti u malu posudu i serviraj.

 

Recepti Tajna kremastog pire krumpira Mary Berry

 

Ostatak čuvaj u hladnjaku!

 

Posjeti Gastro.hr