Minifrittate Giade de Laurentiis

Jelo za koje je zaslužna poznata talijanska kuharica Giade de Laurentiis
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 56

Potrebno vam je

  • 8 kom jaje kokošje
  • 0.50 šalica mlijeko kravlje, punomasno
  • 0.50 mala žlica svježe mljeveni papar
  • 0.25 mala žlica sol
  • 100 g šunka dimljena ,soljena sušena
  • 0.75 šalica parmezan
  • 2 žlica peršin, list
  • ulje maslinovo

Priprema

  1. Premažite uljem 2 kalupa za minimuffine (s 24 "rupe").
  2. U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, sol i papar pa dobro istucite. Umiješajte tanko narezanu i nasjeckanu šunku, sir i peršin. Izlijte u kalup gotovo do vrha. Pecite 8-10 min na 200°c.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr