gastro postao
                                             
                                        
                                    Jelo za koje je zaslužna poznata talijanska kuharica Giade de Laurentiis
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 56
Potrebno vam je
- 8 kom jaje kokošje
- 0.50 šalica mlijeko kravlje, punomasno
- 0.50 mala žlica svježe mljeveni papar
- 0.25 mala žlica sol
- 100 g šunka dimljena ,soljena sušena
- 0.75 šalica parmezan
- 2 žlica peršin, list
- ulje maslinovo
Priprema
- Premažite uljem 2 kalupa za minimuffine (s 24 "rupe").
- U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, sol i papar pa dobro istucite. Umiješajte tanko narezanu i nasjeckanu šunku, sir i peršin. Izlijte u kalup gotovo do vrha. Pecite 8-10 min na 200°c.
Izvor Skuhatćute
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    