Namaz od jaja i medvjeđeg luka

Ovaj namaz obično se servira uz kuhanu šunku i neizbježan je na uskršnjem stolu
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 367

Potrebno vam je

  • 8 kom jaje kokošje
  • 1 kom majoneza
  • 1 dl vrhnje kiselo (20% masti)
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 0.50 vezica medvjeđi luk
  • 0.50 vezica peršin, list

Priprema

  1. Jaja tvrdo skuhajte, ogulite i nasjeckajte na sitne kockice (možete i naribati na ribež).
  2. Majonezu, vrhnje, sjeckani medvjeđi luki peršin dobro izmiješajte, pa u to umiješate sitno sjeckana jaja.
  3. Ako je pregusto dodajte još malo kiselog vrhnja ili po želji majoneze.

Izvor Branko Ognjenović

Posjeti Gastro.hr