Recepti 13. listopada 2014.

Namaz od jaja i medvjeđeg luka

Namaz od jaja i medvjeđeg luka
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovaj namaz obično se servira uz kuhanu šunku i neizbježan je na uskršnjem stolu

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 367

Potrebno vam je

  • 8 kom jaje kokošje
  • 1 kom majoneza
  • 1 dl vrhnje kiselo (20% masti)
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 0.50 vezica medvjeđi luk
  • 0.50 vezica peršin, list

Priprema

  1. Jaja tvrdo skuhajte, ogulite i nasjeckajte na sitne kockice (možete i naribati na ribež).
  2. Majonezu, vrhnje, sjeckani medvjeđi luki peršin dobro izmiješajte, pa u to umiješate sitno sjeckana jaja.
  3. Ako je pregusto dodajte još malo kiselog vrhnja ili po želji majoneze.

Izvor Branko Ognjenović

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.