Pileća krilca s medom

Probajte ovaj recept za sočna i medena pileća krilca.
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 11

Pileća krilca

  • 8 kom pileća krilca
  • 2 kriška šunka, mršava prešana
  • 2 kriška sir tilzit

Marinada

  • 1 mala žlica aceto balsamico
  • 2 žlica med, vrcani
  • 3 žlica rajčica, ukuhana (konc. 28 - 30%)
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 kom luk ,crveni

Priprema

  1. Stavite meso u sastojke za marinadu.
  2. Ispod kože nagurajte šunku i sir. Zatvorite čačkalicama.
  3. Pecite 15-20 mnuta.
  4. Okrenite i premažite umakom. Poslužite uz sezonsku salatu.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr