Pun pogodak Naopaki kolač s breskvama i vrućim medom Kad sve ide ukrivo, naopaki kolač s breskvama i medom okrenut će stvari na pravu stranu. Ovaj osvježavajući i sočan des… 50' 55' 8 Recepti
okusi proljeća Pohani cvjetovi bagrema obogaćeni medom i cimetom Svibanj je mjesec u kojem nas priroda daruje s dva divna bijela cvijeta, bazgom i bagremom. Bazgu manje-više svi poznaj… 10' 11' 5 Recepti
koristan popis Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko… Špajza
slasna ideja! Pečene rotkvice s medom - odličan sezonski prilog Ovaj recept promijenit će mišljenje onima koji baš i ne preferiraju rotkvice 5' 20' 1 Recepti
viralni slatki hit Za odličan desert s TikToka potrebna su samo 3 sastojka Za slučaj da ti se još, dok skrolaš po TikToku, nije prikazao recept za ovaj desert s jabukama, medom i lisnatim tijest… Špajza
obavezno isprobaj! Kolač s medom i karameliziranim jabukama Sočan i aromatičan biskvit i karamelizirane jabuke su apsolutno savršen spoj! Recepti
brzo gotovi Keksi s bananama i čaša mlijeka? Da, uvijek! Recepata za zdrave keksiće nikad dosta, osobito recepata za one koji mogu poslužiti kao doručak, gablec i zdravi desert… Recepti
Zimska slastica Slatki blagdanski okusi: Medena pita Medena pita miriši na bakinu kuhinju i blagdane iz djetinjstva... Recepti
Kineska kuhinja Iz woka: sočna piletina s povrćem u umaku od meda Wok je nešto što treba imati svaka kuhinja. Priprema jela u njemu je brza, a trpi sve tehnike - pečenje, prženje, pirja… Recepti
4. medun fest Kušaj jela, sladoled i koktele od goranskog meduna Medeno slasni festival, 4. Medun Fest, posvećen goranskom medunu, održat će se ove subote 2. rujna u Liču u Fužinama. J… Najave
zamrznuti desert Osvježavajuća dinja u savršenoj ljetnoj kombinaciji Dinja je izvrsna uz pršut ili jednostavno narezana na kockice i posuta šećerom, no krajnje je vrijeme da je isprobaš i … Recepti
slatke brige Kako izmjeriti ljepljive namirnice, bez ljepljivih ruku Pola meda za kolač ostane u žlici, čokoladni premaz je svugdje osim u posudi... Ako ti se to često događa, evo jednosta… Špajza
tips & tricks Kako pravilno kušati med u 5 jednostavnih koraka Sarah Wyndham Lewis prva je Britanka koja nosi titulu sommelierke za med. Donosimo njezine savjete za pravilno kušanje … Špajza
Iz pećnice Mekana rebarca u marinadi od meda i češnjaka Ako ih do sada nisi probala, ne znaš što propuštaš.... Recepti