Pileći burrito s pestom

Thinkstock
Slasna piletina s povrćem u toplim tortiljama
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 272

Potrebno vam je

  • 250 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 4 žlica pesto genovese
  • 4 kom tortilja
  • 1 šalica špinat
  • 1 kom crvena paprika
  • 1 kom mrkva, crvena

Priprema

  1. U jednoj zdjeli pomiješajte pečenu piletinu natrganu na komade s pestom tako da se piletina ravnomjerno obloži s pestom.
  2. Ako želite toplu tortilju, možete je zagrijati 1-2 min na suhoj tavi.
  3. Na raširenu tortilju slažite po ¼ špinata u centar pa dodajte ¼ paprike i mrkve.
  4. Zarolajte tortilju i složite u burrito te ponovite postupak s preostale tri tortilje.
Posjeti Gastro.hr