Proslavite Dan kikiriki maslaca uz ove brze slastice

Stockfood
U SAD-u danas slave kikiriki maslac, poslasticu koja se vrlo lako uvukla i u naše domove. Proslavite i vi ovaj dan uz desert po izboru!
Vidi originalni članak

Ako u svojim smočnicama imate kikiriki maslac, pravi je trenutak da ih iskoristite za pripremu slatkih zalogaja. Za vas smo odabrali pet recepata koji vam neće oduzeti puno vremena, a zadovoljit će i najveće ovisnike o slasticama.

 

 

UKUSNI DESERTI Tri slatka lica kikiriki maslaca

 

 

Najjednostavnija poslastica na našem popisu je bezvremenski mug cake. Uz slankasti kikiriki maslac, razveselit će vas i komadići rastopljene čokolade. Priprema traje pet minuta, trebaju vam samo šalica i žlica, a ostatak posla odrađuje vaša mikrovalna pećnica. 

 

 

u slast! Desert u šalici od čokolade i kikiriki maslaca

 

 

 

U ekspresnom ćete roku napraviti i ove kremaste kocke od kikiriki maslaca, integralnih keksa i čokolade. Samo pričekajte da se dobro ohlade, uredno ih narežite i danima uživajte u ovoj utješnoj kombinaciji okusa.

 

 

brzo i fino Neodoljivo: Kocke od kikiriki maslaca

 

 

 

 

Pisali smo vam i o čudu iz blendera - kruhu od banane i kikiriki maslaca. Nije samo praktičan za pripremu i ukusan, već i zdrav i prikladan za doručak. Po želji u smjesu dodajte malo kakaa u prahu kako bi izgledao još primamljivije.

 

 

bez brašna i jaja! Kruh od banane iz blendera, od samo 4 sastojka

 

 

 

 

U kategoriju jednostavnih slastica spadaju i kuglice od kikiriki maslaca i čokolade. Oblikovanje kuglica i umakanje u mirisnu rastopljenu čokoladu poslužit će vam kao antistres terapija, baš kao i svaki zagriz. Predlažemo vam da smjesu odmah udvostručite!

 

 

u slast! Najjednostavnija verzija kuglica od kikiriki maslaca i čokolade

 

 

 

Brownies su pravi comfort food, posebnice kad je riječ o dvobojnom izdanju s kikiriki maslacem. Barem probajte pričekati da se ohlade, narežite ih na kocke, zagrijte mlijeko i uživajte u ostatku dana.

 

 

Savršena slastica Dvostruki užitak: Dvobojni brownie s kikiriki maslacem

 

 

 


Nadamo se da smo vas inspirirali i da ćete odmah posegnuti za staklenkom ovog popularnog namaza. Iskoristite snježna popodneva i večeri za pripremu slastica i simbolično proslavite Dan kikiriki maslaca. 

 

 

 

 

 

Posjeti Gastro.hr