Ne znate što napraviti s rakovicom? Mi znamo!

Uz ovo jelo ne zaboravite čašu vina i svijet će vam se činiti puno boljim mjestom za život
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 84

Potrebno vam je

  • 2 kom jaje kokošje
  • 1 kom rajčica, crvena
  • 1 režanj češnjak
  • peršin, list
  • ulje maslinovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Rajčici ogulite kožu i sitno ju nasjeckajte. Iskosajte češnjak i peršin te izlupajte jaja sa solju i paprom kao za kajganu.
  2. Na maslinovo ulje stavite sitno nasjeckanu rajčicu i dinstajte dok ne omekani pa dodajte češnjak i peršin i nastavite dinstati dok rajčica ne izgubi ¾ tekućine.
  3. Na rajčicu, češnjak i peršin ulijte jaja i miješajte kao kajganu. Kada je gotovo stavite sve u zdjelu i u hladnjak.
  4. Možete ga jesti toplo ili hladno, najbolje uz kruh ili svježe pecivo.

Izvor Neli Nežić

Posjeti Gastro.hr