gastro postao
Uz ovo jelo ne zaboravite čašu vina i svijet će vam se činiti puno boljim mjestom za život
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 84
Potrebno vam je
- 2 kom jaje kokošje
- 1 kom rajčica, crvena
- 1 režanj češnjak
- peršin, list
- ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Rajčici ogulite kožu i sitno ju nasjeckajte. Iskosajte češnjak i peršin te izlupajte jaja sa solju i paprom kao za kajganu.
- Na maslinovo ulje stavite sitno nasjeckanu rajčicu i dinstajte dok ne omekani pa dodajte češnjak i peršin i nastavite dinstati dok rajčica ne izgubi ¾ tekućine.
- Na rajčicu, češnjak i peršin ulijte jaja i miješajte kao kajganu. Kada je gotovo stavite sve u zdjelu i u hladnjak.
- Možete ga jesti toplo ili hladno, najbolje uz kruh ili svježe pecivo.
Izvor Neli Nežić