Ražnjići s kobasicama

Rajčice s pečenicama i minikobasicama ili hrenovkama
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 14

Potrebno vam je

  • 2 kom paprika, žuta (mesnata)
  • 400 g pečenice
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 šalica rajčice, cherry
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar
  • korijander
  • 4 kom mladi luk
  • 1 žlica vinski ocat
  • hrenovke (goved. + svinjetina )

Priprema

  1. Ugrijte grill-tavu ili roštilj. Pomiješajte narezane paprike, kobasice, hrenovke, luk i rajčice sa žlicom ulja te začinite solju i paprom. Poredajte povrće i kobasicu na ražnjiće pa pržite šest, sedam minuta dok povrće ne omekša, a kobasice ne dobiju boju.
  2. U međuvremenu ispasirajte peršin, korijandar i mladi luk s preostalim uljem i octom. Dodajte dvije žlice vode te začinite solju i paprom pa premažite ražnjiće i pržite još šest, sedam minuta.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr