gastro postao
Rajčice s pečenicama i minikobasicama ili hrenovkama
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 14
Potrebno vam je
- 2 kom paprika, žuta (mesnata)
- 400 g pečenice
- 1 kom luk ,crveni
- 1 šalica rajčice, cherry
- 3 žlica ulje maslinovo
- sol
- papar
- korijander
- 4 kom mladi luk
- 1 žlica vinski ocat
- hrenovke (goved. + svinjetina )
Priprema
- Ugrijte grill-tavu ili roštilj. Pomiješajte narezane paprike, kobasice, hrenovke, luk i rajčice sa žlicom ulja te začinite solju i paprom. Poredajte povrće i kobasicu na ražnjiće pa pržite šest, sedam minuta dok povrće ne omekša, a kobasice ne dobiju boju.
- U međuvremenu ispasirajte peršin, korijandar i mladi luk s preostalim uljem i octom. Dodajte dvije žlice vode te začinite solju i paprom pa premažite ražnjiće i pržite još šest, sedam minuta.
Izvor Skuhatćute