Ručamo ukusan mini tart od povrća

Thinkstock
Jednostavni tart od lisnatog tijesta s povrtnim punjenjem.
Vidi originalni članak

Sve što uključuje lisnato tijesto, rijetko se odbija.  S lisnatim možete biti kreativni i sigurni da će uvijek biti ukusno.

Ovo odlično predjelo, priprema se za čas.

 

fino osvježenje Limunada s jagodama - savršena kad nam je vruće

 

Obavezno gradivo Pet marinada za roštilj koje trebaš isprobati

 

Potrebno vam je:

  • 500 g lisnatog tijesta
  • 1 crveni luk
  • 2 rajčice
  • 2 šampinjona
  • maslinovo ulje
  • 1 žličica origana
  • sol
  • papar
  • jaje

Priprema:

1. Pećnicu ugrijte na 200 stupnjeva. Posudu za pečenje obložite papirom za pečenje
2. Lisnato tijesto razvaljajte i narežite na kvadrate.
3. Razmutite jaje, dodajte mu 2 žlice maslinovog ulja, origano, sol i papar po želji.
4. Smjesom od jaja i začina premažite svaki kvadrat.
5. Povrće narežite na ploške i slažite na svaki tart.  Prelijte s ostatkom umaka.
6. Pecite na 15-20 minuta, dok ne dobije zlatno-žutu boju.

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr