Sve što uključuje lisnato tijesto, rijetko se odbija. S lisnatim možete biti kreativni i sigurni da će uvijek biti ukusno.
Ovo odlično predjelo, priprema se za čas.
Potrebno vam je:
- 500 g lisnatog tijesta
- 1 crveni luk
- 2 rajčice
- 2 šampinjona
- maslinovo ulje
- 1 žličica origana
- sol
- papar
- jaje
Priprema:
1. Pećnicu ugrijte na 200 stupnjeva. Posudu za pečenje obložite papirom za pečenje
2. Lisnato tijesto razvaljajte i narežite na kvadrate.
3. Razmutite jaje, dodajte mu 2 žlice maslinovog ulja, origano, sol i papar po želji.
4. Smjesom od jaja i začina premažite svaki kvadrat.
5. Povrće narežite na ploške i slažite na svaki tart. Prelijte s ostatkom umaka.
6. Pecite na 15-20 minuta, dok ne dobije zlatno-žutu boju.
Dobar tek!