Salata od glušca i krumpira

Zdravi prilog koji je najbolje poslužiti nakon što odstoji bar sat vremena
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 435

Potrebno vam je

  • 1000 g krumpir, zreli
  • 2 režanj češnjak
  • 2 žlica vinski ocat, bijeli
  • 1 dl ulje maslinovo
  • 50 g peršin, list
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 1200 g glušac

Priprema

  1. Očistiti ribu pa je oprati i narezati na kockice. Skuhati kocke u slanoj vodi.
  2. Posebno skuhati krumpire u ljusci. Kad se krumpir ohladi, oguliti ga i narezati na kockice.
  3. Staviti u zdjelu za salatu ribu i krumpir, posoliti i popapriti, te začiniti češnjakom, uljem, octom i peršinom.

Zdravi prilog koji je najbolje poslužiti nakon što odstoji bar sat vremena

Posjeti Gastro.hr