gastro postao
Zdravi prilog koji je najbolje poslužiti nakon što odstoji bar sat vremena
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 435
Potrebno vam je
- 1000 g krumpir, zreli
- 2 režanj češnjak
- 2 žlica vinski ocat, bijeli
- 1 dl ulje maslinovo
- 50 g peršin, list
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1200 g glušac
Priprema
- Očistiti ribu pa je oprati i narezati na kockice. Skuhati kocke u slanoj vodi.
- Posebno skuhati krumpire u ljusci. Kad se krumpir ohladi, oguliti ga i narezati na kockice.
- Staviti u zdjelu za salatu ribu i krumpir, posoliti i popapriti, te začiniti češnjakom, uljem, octom i peršinom.
Zdravi prilog koji je najbolje poslužiti nakon što odstoji bar sat vremena