Iskoristite ostatke: Sendvič od goveđeg pečenja

Adriana Juriša
Ostalo vam je mesa od nedjeljnog ručka? Ovaj recept je savršen za vas!
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 588

Potrebno vam je

  • 400 g govedine
  • 1 kom luke
  • 1 šalica goveđeg temeljca
  • 4 šnite tilzita
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • baguette 
  • maslinovo ulje

Priprema

  1. Vilicom usitnite govedinu. Luk narežite na veće komade.
  2. Baguette podijelite na onoliko dijelova koliko sendviča želite.
  3. Zagrijte tavu i na ulju pirjajte luk pet minuta. Dodajte malo goveđeg temeljca, a potom meso.
  4. Pirjajte pet minuta na jačoj vatri. Prema potrebi, podlijevajte temeljcem, smanjite plamen i pirjajte još desetak minuta.
  5. Posolite i popaprite. Baguette zagrijte u mikrovalnoj pećnici.
  6. Nadjenite ga mesom i dodajte sir.

Dobar vam tek!

Posjeti Gastro.hr