gastro postao
Ostalo vam je mesa od nedjeljnog ručka? Ovaj recept je savršen za vas!
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 588
Potrebno vam je
- 400 g govedine
- 1 kom luke
- 1 šalica goveđeg temeljca
- 4 šnite tilzita
- sol
- svježe mljeveni papar
- baguette
- maslinovo ulje
Priprema
- Vilicom usitnite govedinu. Luk narežite na veće komade.
- Baguette podijelite na onoliko dijelova koliko sendviča želite.
- Zagrijte tavu i na ulju pirjajte luk pet minuta. Dodajte malo goveđeg temeljca, a potom meso.
- Pirjajte pet minuta na jačoj vatri. Prema potrebi, podlijevajte temeljcem, smanjite plamen i pirjajte još desetak minuta.
- Posolite i popaprite. Baguette zagrijte u mikrovalnoj pećnici.
- Nadjenite ga mesom i dodajte sir.
Dobar vam tek!