Chill&Grill majstori: Podravkini chefovi daju savjete kako najbolje grilati

Tomislav Miletić/PIXSELL
U studiju u kojem su nastajale legendarne epizode s Ivom Serdarom i Stevom Karapandžom, imali smo čast sudjelovati u pripremanju mesa s grilla i povrća julienne tehnikom s poznatim Podravkinim chefovima. Ususret najvećem festivalu klope, cuge i mjuze, otkrili su nam što i kako grilaju te što će sve pripremati na Bundeku...
Vidi originalni članak

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

 

Regal je bio tu, osjetila se neka patina u zraku, sve je podsjetilo na jedno lijepo odrastanje, ali onda su došli chefovi Mišel Tokić i Zoran Delić, Split i Rijeka, i krenuli sjeckati svaki svoje - Zoran meso, a Mišel povrće!

 

 

U više nego ugodnoj atmosferi saznali smo što nam pripremaju za predstojeći Chill & Grill, dobili savjete kada i kako soliti meso i pritom saznali što obojica vrsnih Podravkinih chefova nikada ne bi stavili u usta!

Sve smo to začinili najpopularnijim hrvatskim dodatkom jelima i prepustili se uživanju. Pogledajte video pa se i sami bacite na pripremu uz recept koji donosimo u nastavku!

 

 

Šareni grill tanjur

Sve što trebate je:

  • Narezano meso ostavite da stoji na sobnoj temperaturi
  • Pola sata prije pečenja začinite ga Vegeta NATUR dodatkom jelima
  • Stavite na nauljenu grill tavu i pazite da ne prepečete
  • Povrće nasjeckajte na tanke niti i bacite na vruće ulje
  • Po potrebi dodatno začinite Vegetom NATUR
  • Poslužite toplo

Dobar tek!

 

 

Chill&Grill 3.0 New Experience

Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.  

Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.  

Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!    

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal. 

Vidimo se na Chill&Grillu!

Posjeti Gastro.hr