Hrana za sirene totalni hit na Instagramu!

@vibrantandpure , Instagram
Instagram trendovi pojavljuju se nevjerojatnom brzinom. Dok jednorogomanija još uvijek traje, s trona je polako, ali sigurno guraju ljubitelji sirena i sirenama inspirirana hrana...
Vidi originalni članak

Divne nijanse zelenih i plavih morskih boja preslikavaju se na tosteve, sladolede i shakeove. Uz dodatke kao što su bijeli, zlatni i srebrni bombončići, jestive šljokice i promišljene poteze noževima i posebnim kulinarskim alatima na jednostavnim podlogama od kruha nastaju prava mala remek djela.
 


Poželite li jednostavnu varijantu mermaid tosta pripremiti u kućnoj radinosti, neće vam trebati ništa drugo osim krem sira i boja za hranu. Neravnomjernim miješanjem boja i dodavanjem različitih nijansi, u tek nekoliko minuta uživat ćete u kreativnim i oku ugodnim sendvičima. 

Na isti način možete pripremati i tijesto za pizzu, bojati bijelu čokoladu te je ukomponirati u različite slastice, pripremati domaću tjesteninu ili s dodatkom boje kuhati rižu pa zatim u tanjuru povezati različite dobivene nijanse.
 


Mogućnosti je mnogo, a iako se bojenje hrane ne smatra gastronomskim vrhuncem, Instagram populacija u tome je očito prepoznala nešto posebno te cijelu stvar podigla na sasvim novu razinu. Potraje li trend, tko zna, možda ovakvu šarenu hranu uskoro možemo očekivati i u restoranima diljem svijeta. 
 

sve je šareno! Jednorogomanija poharala svijet!
 

Posjeti Gastro.hr