Najave 04. svibnja 2017.

Gordon Ramsay ispunjava najveću želju obožavatelja

Ramsay
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon 16 sezona popularne televizijske emisije "Paklena kuhinja", Gordon Ramsay napokon je odlučio poslušati prijedloge obožavatelja. Poznati chef najavio je kako će od zime u Las Vegasu fanovi televizijskog showa moći doživjeti autentično kulinarsko iskustvo.

Gordon Ramsay najavio je otvaranje restorana u Gradu grijeha, u kojem će se posjetitelji tijekom nekoliko sljedova osjetiti kao natjecatelji u emisiji.

Njoki Možda vas zanima... Domaći njoki s graškom i parmezanom po receptu Gordona Ramsaya None

Vrlo je škrt pri otkrivanju detalja o najnovijem projektu, a zasad je samo poznato samo kako je planirani kapacitet tristotinjak gostiju te da će uređenje interijera uključivati mnogo vatrenih elemenata.

"Gledatelji su molili da Paklenu kuhinju oživimo još od emitiranja prve epizode pa sam uzbuđen što mogu najaviti da ćemo to napokon i ostvariti ovdje u Las Vegasu", rekao je Ramsay na predstavljanju ideje.

 

It's official, #GRHellsKitchen is coming to @caesarspalace later this year !!!

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Zanimljivo je da u istom gradu uspješno posluje pet njegovih restorana, a nagrađivani "Gordon Ramsay Pub & Grill" čak u istom kompleksu u kojem planira otvoriti i sljedeći. 

Bolognese Možda vas zanima... Napravite fenomenalan Bolognese umak prema uputama slavnog Gordona Ramsaya! Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.