06. studenoga 2016.

Domaći njoki s graškom i parmezanom po receptu Gordona Ramsaya

Njoki
1/2
foto: Youtube/Martha Stewart
gastro postao gastro.24sata.hr
Dovoljan je samo jedan pogled na Ramsaya da shvatite koliko su njoki jednostavni za pripremiti

Dva skuhana krumpira pomiješajte s jednom žlicom ricotte, posolite i popaprite. Dodajte brašna i jedno jaje te umiješajte lijepo glatko tijesto. Gordon Ramsay u tijesto je dodao listiće timijana, a vi možete po želji. Nemojte tijesto premijesiti, izvaljajte na male valjke i oblikujte njoke prema uputama iz videa ili po želji.

Dok se njoki kuhaju, u tavi zagrijte malo maslinovog ulja i ubacite kuhane njoke kako bi se zapekli s obje strane. Dodajte njokima grašak i maslac, naribajte koricu limuna u jelo i obilno pospite parmezanom. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.