Leo Messi kreirao sendvič za Hard Rock Cafe!

Hard Rock Cafe; Instagram @leomessi Leo Messi ima novu suradnju s Hard Rock Cafeom
Slavni argentinski nogometaš odlučio je svoj prelazak u klub Inter Miami obilježiti kreiranjem novog sendviča u ponudi Hard Rock Cafea. Inspiracija mu je bio milanski odrezak, omiljeno jelo iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Još nije ni potpisao novi ugovor, a već ostavlja svoj trag i u SAD-u. Ovaj put – gastronomski. Naime, slavni argentinski nogometaš Lionel Messi svoj skorašnji prelazak u nogometni klub Inter Miami obilježio je suradnjom s popularnim lancem Hard Rock Cafe za koji potpisuje novo jelo koje je već stiglo na njihov jelovnik i može se naručiti i lokalima i hotelima toga slavnog lanca.

Kako je otkrio, Messiju je milanski odrezak bio omiljeno jelo u djetinjstvu, pa je odlučio primijeniti način pripreme tog jela na ovaj sendvič od piletine ('pravi' milanski odrezak pravi se od teletine!). Paniranu piletinu na milanski slavni Leo sljubio je s topljenim sirom provoloneom, aioli umakom sa začinskim travama, svježom rukolom i rajčicama i sve to stavio u fino pecivo.

 

novi brend Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve!

 

"Jedva čekam da fanovi diljem svijeta mogu kušati jedno od mojih omiljenih jela iz djetinjstva. Kad god zagrizem milanski odrezak osjećam se kao kod kuće, bez obzira na to gdje se zapravo nalazim", poručuje nogometna superzvijezda.

Svaki Messi sendvič proboden je čačkalicom na kojoj se nalazi zastavica s QR kodom. Nakon što ga gost učita mobitelom, dobiva posebnu poruku od Messija, a link vodi i na zabavne igrice, web shop...

Ovo nije prva Messijeva suradnja s lancem Hard Rock Cafe. Prošle godine predstavljen je Messi Burger koji je oduševio nogometne fanove, ali i fanove dobrih burgera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Marrero | Miami Eats (@alwayshungrymel)

 

celebrity u kuhinji Selena Gomez najavila dva nova kulinarska showa! betty booze Slavna Tračerica prodaje koktele iz limenke!

 

 

Posjeti Gastro.hr